RING OSS - 042-311 29 20

Dränering Helsingborg

RING OSS - 042-311 29 20

Om oss

Dränering i Helsingborg.

Vårt företag, Mark & Anläggning, har funnits i branschen sedan 2001. Vi är experter på dränering i Helsingborg, men utför alla typer av markarbeten och arbetar även i Ängelholm, Landskrona och Höganäs.

Kontakta oss för att höra mer om våra tjänster och beställa en offert!

Vi kan dränering i Helsingborg!

Vårt företag har lång erfarenhet av att arbeta med dränering i Helsingborg med omnejd. Vi lägger även stor vikt vid att hålla en hög utbildningsnivå inom andra typer av markarbeten och vi har utbildat oss i bland annat: Farligt gods, Heta arbeten, Arbete på väg, Trafiksäkerhet och miljö och Stumsvetsning.

Utmärkta referenser

Vi riktar oss till både företag och privatpersoner som behöver hjälp med dränering i Helsingborg och vi har alltid fått bra referenser ifrån våra kunder. Några exempel kunder som anlitat oss är Skanska, Bjuvs kommun, Helsingborgs kommun, MVB, dagis och skolor, samt kyrkor.

           

Modern utrustning

Vår maskinpark är alltid uppdaterad med modern utrustning för att göra arbetet med dränering i Helsingborg så effektivt som möjligt. Vi har även utrustning för att klara utgrävningar för nya byggnader, vägar och anläggningar, stall och gödseltankar, avlopp, rör och kablar. Vår flotta omfattar även lastbilar och containrar för transport av byggavfall, jord, grus och liknande.

Vi säljer även VA-detaljer, plattor och grusmaterial som behövs för din dränering i Helsingborg. ​

Rotavdrag​​

Få avdrag för 50% av hela arbetskostnaden för din dränering i Helsingborg med rotavdrag. Om du anlitar ett företag för reparation och underhåll kan du göra avdrag för halva arbetskostnaden. Avdraget gäller inte kostnader för material och inköp. Du kan inte göra avdrag för nybyggt hus eller tillbyggnad till nya hus.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för halva arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år. Det är personen som utför tjänsten som ansöker om rotavdrag eller rutavdrag. Det är även personen du anlitat som begär utbetalning från Skatteverket.